Gratis Webhotel

Læsetid: 2 minutter, 45 sekunder
21/04/2019 02:21

Det lyder fristende med et gratis webhotel. Tænk en gang at have sin egen hjemmeside helt uden omkostninger. Det lyder besnærende, som alt der er gratis gør, men der er også en bagside af medaljen. Endda en stor en, hvis du spørger mig. Derfor vil jeg forsøge at forklare, hvorfor du ikke skal vælge et… View Article

Det lyder fristende med et gratis webhotel. Tænk en gang at have sin egen hjemmeside helt uden omkostninger. Det lyder besnærende, som alt der er gratis gør, men der er også en bagside af medaljen. Endda en stor en, hvis du spørger mig. Derfor vil jeg forsøge at forklare, hvorfor du ikke skal vælge et gratis webhotel.

Der er ingen ting i denne verden, der er gratis. Hvis du var en virksomhed ville så lave noget, der er gratis? Nej vel. Der er altid en eller anden faktor, der også spiller ind. På din gratis hjemmeside er det typisk reklamer, som vises for dine besøgende og som udbyderen så tjener penge på i stedet.

På en gratis service har du som regel kun begrænset adgang til de mest almindelige funktioner og du kan ikke udnytte din hosting fuldt ud. Det er f.eks. ikke alle steder, du kan uploade billeder eller have en helt almindelig blog. Hvis man vil noget med sin hjemmeside, dur det jo ikke.

Professionelt med gratis webhotel?

Jeg kan godt forstå, at man gerne vil starte stille og roligt op med en hjemmeside og derfor kan synes at et gratis webhotel er det rigtige i starten. Men du får en hjemmeside, der ikke har sit eget domænenavn og det betyder, at hvis den bliver en succes eller du bliver mere professionel, ja så skal du flytte din side til eget domæne og det kan betyde, at den forsvinder ud af søgemaskinerne og dermed forsvinder din trafik.

På et gratis webhotel skal du dele din server med en masse andre og det går ud over hastigheden på serveren. Desuden skal du leve med et standardsystem og nogle skabeloner, som alle andre også bruger. Du har således svært ved at skille dig ud.

Hvorfor ikke vælge et næsten gratis webhotel?

Jeg har givet dig en masse gode råd til, hvorfor du ikke skal vælge et gratis webhotel. I stedet skal du vælge et billigt webhotel, idet du her får et system, der er næsten gratis, men giver dig så meget mere i funktioner og fordele.

Der findes flere gode webhoteller, men jeg anbefaler alle, der skal have deres første webhotel at vælge , da det er nemt at gå til, har god kvalitet, god support og er billigt. Du kan evt. tjekke med Trustpilot, hvis du er i tvivl om kvaliteten.

Som navnet antyder betaler du rundt regnet 1€ om måneden for at hoste hos UnoEuro eller kr. 18,67. Dertil skal lægges et oprettelsesgebyr og prisen på dit eget domænenavn, men det er kun omkring 100 kr. Du kommer derfor meget billigt i gang.

UnoEuro har de en såkaldt 1-klik installation, så du ved hjælp at et par klik kan installere programmer som WordPress, Joomla, phpBB (forum) eller Prestashop (webshop). Programmer som du kan bruge til at lave professionelle hjemmesider med.

Drop det gratise webhotel og køb et billigt i stedet, det kan sagtens betale sig. 🙂

Er du stadig i tvivl, kan du læse mere her under, for hvilket webhotel der passer til dig:

Hvilket webhotel skal jeg vælge?

Webhotel muligheder

Flere billige webhotel muligheder:

Seneste indlæg

Start med at bygge hurtige, smukke og moderne websites i løbet af ingen tid.