Hvad er et webhotel

Et webhotel er en internet hosting service, der gør din hjemmeside tilgængelig på internettet. De tilbyder dig en mængde plads på en server, hvor du som kunde lejer dig ind.

Mængden af plads veksler alt efter, hvilken web-udbyder du vælger, at leje dig ind hos. Ved Azehosting får du i deres mindste pakke løsning 10GB SSD  til 19,- DKK, det er nok til en hobby hjemmeside, eller en lille webshop. En rigtig god starter pakke. Som din hjemmeside udvikler sig, og du får flere og flere besøgende, kan du altid skifte pakke, som passer bedre til dit behov. Alternativer som:

Efter køb af webhotel kan du begynde, at overføre filer gennem en FTP til dit webhotel eller bruge en one-click-installer.

Læs mere om hvad en FTP i vores FAQ

Filerne som ligger hostet på din serveren, er de filer, som vises i browseren, når domænet tilgås. Ved køb af webhotel og domæne hos en udbyder som Azehosting, vil begge dele automatisk være forbundet. Købes domæne og webhotel hver for sig, skal de først forbindes. Du står selv for at domænet “peger” på webhotellets servers filer.

Hvad er hosting? Hvad er et webhotel?

Hvad er et Webhotel?

På billedet herover ses en illustration af, hvad er hosting, og hvordan hosting fungerer i praksis.

  1. Computerens browser sender en forspørgsel til hjemmesidens server
  2. Webserveren modtager forspørgslen (Din webhotel udbyder)
  3. Webserveren svarer på forspørgslen
  4. Indholdet fra serveren modtages i browseren, som læser indholdet af filerne fra serveren

Køreklar hurtigst muligt

Generelt tilbyder webhotel udbyderne typisk både oprettelse af domæne og webhosting. Det gør det nemt for dig, der gerne vil være ‘køreklar’ hurtigst muligt.

Ved køb af domæne og hosting seperat kan der dog spares nogle penge.
Køber du domæne og hosting serperat, skal de manuelt “peges” på hinanden, og det kommer du selv til at stå for. Ofte kan supporten godt være behjælpelig.

Køber du begge ting samme sted, er din hjemmeside ofte online efter 1 times tid. Det kan svinge alt efter, hvilken udbyder du vælger.

Her i Danmark har vi en del i webhosting branchen, og det kan godt blive en jungle, at finde lige præcis den løsning, som passer dig. Vi her på Webhotelportalen har gjort det muligt for dig, at vælge det webhotel som passer til dine behov. Du kan her på siden danne dig et overblik over alle webhotellernes priser og hvad de tilbyder af webhotel, så du kan sammenligne webhoteller og træffe den rigtige beslutning for dig!

Vi giver dig det fulde overblik af priser, plads, trafik og meget mere på forsiden: webhotel sammenligning.

Har du endnu ikke bestemt dig, eller leder du bare efter den billigste udbyder, kan vi anbefale at du kigger efter webhotel rabatterne i bunden af forsiden.

God jagt! 🙂

Det har brugerne udtalt
  • Spørgsmål og svar
5

Godt indhold og overblik

Jeg har længe haft svært ved at forstå de forskellige termer. Webhotelportalen hjalp mig med at forstå SSL, webhotel og webhosting. Samtidig gav de mig et overblik over det billigste valg. Kan kun anbefale Webhotelportalen!

Sending
User Review
5 (2 votes)

Kategori:

Skrevet af d. 21/04/2017 - 12:04