Hvad er et webhotel

Et webhotel er en internet hosting service der gør din hjemmeside tilgængelig på internettet. De tilbyder dig en mængde plads på en server, hvor du som kunde lejer dig ind.

Mængden eller pladsen du får, svinger alt efter hvilken web-udbyder du vælger. Hos UnoEuro får du 5GB, nok til en hobby hjemmeside, eller en lille webshop. Hvorimod One eller Surftown giver op til 25GB.

Efter køb af webhotel kan du begynde at overføre filer gennem en FTP til dit webhotel. Det er de filer som vises når man tilgår dit domæne. Webhotel og domæne er nemlig forbundet automatisk, hvis du køber begge hos samme udbyder.

Hvad er et Webhotel?

Har du købt domæne og webhotel to forskellige steder? Så kan du sagtens forbinde dem, det kræver bare lidt mere.

Generelt tilbyder web-udbyderne oprettelse af domæne, hosting af server og mailadresser. Dit købte domæne ”peger” på den server du har lejet dig ind på, og derfor kan andre brugere tilgå din hjemmeside via dit valgte domænenavn.

Her i Danmark har vi en del i webhosting-branchen, og har flere større og populære udbydere af webhoteller. Bl.a.: UnoEuro, Surftown og One.com.

Vi her på Webhotelportalen har gjort det nemt for dig at vælge det webhotel som passer dig. Her på siden kan du sammenligne og danne dig et overblik over alle webhotellernes priser og informationer så du kan træffe den rigtige beslutning.

Vi giver dig det fulde overblik af priser, plads, trafik og meget mere på forsiden.

Det har brugerne udtalt
  • Spørgsmål og svar
5

Godt indhold og overblik

Jeg har længe haft svært ved at forstå de forskellige termer. Webhotelportalen hjalp mig med at forstå SSL, webhotel og webhosting. Samtidig gav de mig et overblik over det billigste valg. Kan kun anbefale Webhotelportalen!

Summary
Hvad er et webhotel
Article Name
Hvad er et webhotel
Description
Et webhotel er en internet hosting service der gør din hjemmeside tilgængelig på internettet. De tilbyder dig en mængde plads på en server, hvor du som kunde lejer dig ind.
Author
Publisher Name
Webhotelportalen
Publisher Logo

Kategori:

Skrevet af d. 21/04/2017 - 12:04

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *