Hvad er SSL

HVAD ER SSL?

SSL er en forkortelse for Secure Sockets Layer, og er en standard sikkerhedsteknologi for oprettelse af krypteret forbindelser mellem webserveren og browseren. SSL forbindelsen sikre at alt data mellem webserveren og browseren forbliver privat og uberørt. SSL bruges af millioner af hjemmesider til beskyttelse af online transaktioner med deres kunder.

SSL er en nødvendighed hvis du vil oprette en webshop, fordi du behandler personlige oplysninger under din ’check out’. Personlige oplysninger som f.eks.: Navn, mail, fødselsdag, kreditkortoplysninger. Så skal du i gang med en webshop er SSL en nødvendighed, og samtidig giver det bedre SEO, fordi Google prioriterer SSL fremfor hjemmesider uden SSL. Med SSL fortæller du Google, at du bekymre dig og sikkerheden på nettet og det giver et plus i bogen!

Hos UnoEuro giver de dig et gratis SSL Certifikat med, når du køber webhotel.

Kompleksiteten af SSL protokollen er usynlig for dine kunder, med undtagelse for et ikon i adressebaren. Browseren giver i stedet dine kunder en ’key indicator’, også set som en hængelås i din adressebar for at informere kunden om at forbindelsen er SSL krypteret. Ved at klikke på hængelåsen kan kunden få information omkring dit SSL Certifikat.

Vores SSL Certifikat er købt hos Namecheap hvor du kan vælge mellem 3 forskellige certifikater.

  • Domain Validation (DV) $9/årligt
  • Organization Validation (OV) $39/årligt
  • Extended Validation (EV) $145/årligt
5

Kategori:

Skrevet af d. 06/01/2017 - 18:01

Comments are closed here.