UnoEuro – nemt og billigt

Unoeuro webhotel

UnoEuro logo

Hos Unoeuro får du et solidt, billigt og godt webhotel til dit domæne. Unoeuro arbejder ud fra en klar målsætning om, at velfungerende hosting ikke behøver være hverken dyrt eller kompliceret. Alle UnoEuro’s løsninger bliver sammensat med fokus på, simpelt og effektivt at kunne imødekomme dine hosting behov, hos både private og virksomheder.

Lanceringen af Unoeuro

Unoeuro blev lanceret tilbage i 2004 hvor det næsten var umuligt at finde en stabil hosting partner, uden det kostede kassen! Unoeuro ville derfor gerne imødekomme kundernes forventinger om et højt og kompetent kundeservice niveau til en overkommelig pris. Det blev deres indgang til markedet og det synes vi de har klaret i allerhøjeste grad.

Unoeuro tilbyder lige nu to forskellige webhotel-løsninger: Bronze Suite, som er den billige løsning eller Pro Suite som er den dyrere løsning med mere plads og højere CPU-kraft og hukommelse.

Unoeuro webhotel

Bronze Suite:

  • 9,33 DKK
  • 5 GB
  • 100% CPU
  • 100% Hukommelse

Pro Suite:

  • 92,97 DKK
  • 100 GB
  • 200% CPU
  • 200% Hukommelse

Bronze Suiten tilbydes til kun 9,33 DKK i måneden med 5 GB plads, et fint startsted hvis du skal lave din egen hjemmeside og bare skal i gang med at lave hjemmesider.

Læs mere her hvordan du opretter din egen WordPress side.

Pro suiten er en del dyre og koster 92,97 DKK i måneden, du får dobbelt op på CPU og hukommelse i forhold til bronze suiten. Pro suiten er egnet til et mere professionelt brug og kan derfor også klarer flere besøgende.

Er du i gang med at lave dine første hjemmeside vil Bronze Suiten være mere end nok til dit behov. Finder du ud af undervejs at Bronze suiten ikke er nok, kan du nemt og enkelt opgradere dit webhotel til Pro suiten. Dette kan gøres fra dit Unoeuro dashboard ved at klikke:

Administration > Ændre produkt > Vælg opgradering > Bestil produkt

Unoeuro’s servere

Alle UnoEuro’s servere er hostet i et topsikret datacenter hos Zitcom A/S her i Danmark. Zitcom’s serverrum er bygget i en moderne og særdeles effektiv opsætning. Rummet er indrettet med køling, brandsikring, nødstrømsanlæg, med en nøje udvalgt hardware og netværksopsætning samt 24-timers vagtovervågning af alle services og forbindelser. Derfor tilbyder UnoEuro også daglig backup sammen med en 99.99% oppetid af webhotel.

Udover et yderst professionelt serversetup er Unoeuro, Microsoft Gold hosting Certified Partner og garantere dig derfor hosting af ASP/ASP.NET på Microsoft Windows Servere.

PHP Hosting forgår på Linux Servere som er kraftige og optimeret til brug.

Skal du oprette en WordPress hjemmeside skal du vælge deres specialopsatte og optimerede Linux server.

Unoeuro rabatkode 2019

Der findes i øjeblikket ingen rabatkode til Unoeuro. Nederst på vores forside findes alle rabatter som er tilgængelige.

Kom i gang med Unoeuro

Kategori:

Skrevet af d. 09/12/2016 - 23:12