Webhosting

Brug for wehosting?

Sidder du i en virksomhed, der har brug for hosting, er der en masse ting, du skal være opmærksom på, når du vælger hosting. I din jagt på den rigtige udbyder vil du støde på forskellige begreber som fx webhosting. Hosting og webhosting dækker over det samme, og det betyder værtskab. Lad os sige, at du har en hjemmeside eller en webshop. For at få denne til at fungere skal du bruge et domæne + webhotel + hosting. Domænet er din hjemmesideadresse, webhotellet er der, hvor du har dit indhold liggende – og endelig er hosting den bagvedliggende drift af webhotellet. Når du bestiller hosting, køber du ind i et koncept, hvor der er andre, der tager sig af den tekniske drift af din hjemmeside, så den ikke oplever nedbrud og bare fungerer, så dine besøgende altid har adgang til din side eller shop.

webhosting servers

Glem alt om teknikken – det klarer din webhosting udbyder for dig

Når du har en webhosting udbyder til at varetage driften af din hjemmeside, skal du ikke selv bekymre dig alt, hvad der hedder teknik. Du kan i stedet bruge tiden, hvor den giver værdi – som for eksempel at udvikle på din forretning. Din hosting udbyder sørger dermed for, at har høj oppetid – altså at din side er visibel, og at den er ganske stabil. Hosting betales typisk som en månedlige ydelse, hvilket dækker drift, backup og alt, der har med teknikken at gøre. Du skal heller ikke selv opdatere systemer, overvågning af serveren, som varetager din hosting og meget andet. Du sparer både tid og penge ved at outsource det, hvis du ikke tag på det tekniske setup.

Erfaring er et godt kvalitetsstempel

Det er en rigtig god idé at se efter en erfaren udbyder. At have erfaring med hosting er som regel retvisende for, at udbyderen ved, hvad de laver. For at blive udbyder som skal man godkendes, hvorfor du har en sikkerhed for, at en hosting udbyder der har været i branchen længe, kan sit kram og har fod på stabilitet og høj oppetid på 99,99%. Der findes en lang række gode udbydere, som kan give dig en rigtig god service. DanDomain, DanHost, Godaddy, Surftown, One og mange flere. Vi vil dog til enhver tid anbefale dig at vælge en udbyder, der tilbyder dansk support og gerne gratis support.

Tryghed frem for alt

Er uheldet ude, er det rart at have tryghed i, at du kan kontakte nogen, som tager sig godt af dig. Se derfor efter en hosting udbyder, som tilbyder gratis support, og gerne dansk, så der ikke opstår sprogbarriere. Særligt hvis du ikke har forstand på webhosting overhovedet, er det et smart træk at vælge med fornuften frem for pengepungen. Typisk koster de firmaer, der tilbyder gratis support en smule mere, selvom der er angivet, at det er gratis support. Den månedlige ydelser dækker dog supporten, hvilket kan være rigtig dyrt per påbegyndt time. Vær derfor opmærksom på, om du kan få en god support.

forsiden kan du finde danske webhost udbydere. Sammenlign, og vælg rigtigt fra start!

Kategori:

Skrevet af d. 08/04/2017 - 13:04

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *