Nye gulve med gulvafslibning

Med tiden bliver ens gulve slidte og trænger til et eller andet – for igen at fremstå som nye – nogle gulve bliver bonede, andre igen lakerede, eller ludbehandlet – mange muligheder er til stede, inden man beslutter at der skal lægges nye gulve – og så er det væsentligt billigere at få slebet og behandlet sine gamle gulve, fremfor at få dem skiftet ud.
Der findes forskellige gulvafslibning priser alt afhængig af hvad der skal ske bagefter – vi fandt et super godt sted da vi søgte på nettet efter priser på gulvafslibning, og det var også på den måde at vi besluttede at det var gulvafslibning og ikke nye gulve. Der er stor forskel på gulvafslibningspriser og priser på nye gulve, og der er mange penge at spare ved at vælge gulvafslibning.
De fleste steder opgiver gulvafslibningspriser pr m2, men nogle steder kan man også få en fast pris og et godt tilbud arbejdet.

Nu havde vi de flotteste palisander gulve, de var blevet enormt mørke at se på, og vores stue trængte til at blive lysnet op, så vi lagde en plan for renoveringen af vores stue – først blev loftet ludbehandlet, så blev væggene malet hvide, og til sidst fik vi en ud og slibe gulvet ned og lakere det med en meget hård lak, så der ikke så nemt kom dybe ridser i.
Jeg ville ønske at vi havde undersøgt det med en gulvafslibning pris meget tidligere, for kors hvor blev vores stuegulv flot, alle nuancerne blev helt klare og hvor det dog lysnede op.
Det så legende let ud, da gulvet blev slebet ned, men jeg er sikker på at det var godt at det var en professionel gulvmand der stod for arbejdet, for tænk sig, hvis vi selv havde forsøgt, og derved havde ødelagt det flotte gulv.
Det at vi fik gulvet slebet og lakeret, har gjort at det er enormt nemt at vedligeholde, så det har været de helt rigtige beslutninger vi har haft taget i den retning.