Din næste flagstang skal være fra Danomast

Du er flyttet i hus, og du vil gerne mærke den oprigtige danske følelse ved at have det klassiske hus, hvor der er ligusterhæk, grill i haven og alt, hvad der hører til, så der skal selvfølgelig også være flag i haven, og det skal komme op ved hjælp af en Danomast flagstang.
Det er en klassisk flagstang, som de fleste vælger at bruge, når valget skal falde på en flagstang.
Det var nok ikke noget, som man lige undersøgte, før man fik hus, og man troede ikke lige til at starte med, at der var mærker af den slags, men som man tænkte sig om, kunne man nok godt regne ud, at der ikke var mange længere, der lavede deres egen flagstang i garagen eller skuret, så der var nok nogle firmaer, der tilbød den slags.
Så når du alligevel er ved at gøre som alle de andre i kvarteret og mange andre steder i Danmark, så skal du da investere i sådan en flagstang, som langt de fleste andre køber: For når så mange vælger det samme, så kan de da ikke vælge galt.

En Danomast flagstang vil pynte i haven

Og så er det ellers bare med at flage, for du har fået fat i et flot og stort Dannebrog, og det skal da ikke gå til spilde.
Derfor ser du mange anledninger til, hvornår det skal op, og det kan da være ved sådan noget simpelt, at bare vejret er til det.
Men ellers er det ved fødselsdage, runde fødselsdage, jubilæer, sammenkomster, fester og stort set alle glædelige anledninger, at flaget kommer op.
Og du er heldigvis god til at tage dig af både masten og flaget, så begge dele ser flotte ud, når de kommer i brug, for det var bestemt ikke vare en dille, at det var noget, som du måtte have, fordi de andre også havde det: Det her var noget, som du ville gå op i og sørge for, at det altid så flot ud, når det skulle i brug – og sådan har du tænkt dig, at det skal fortsætte med at være resten af tiden.