Man kan for eksempel bestille mad ud af huset fra Kokkekompagniet, og det kan være til de store arrangementer, men det kan jo også “bare” være til en mindre familiekomsammen, hvor man savner den nærmeste familie, uden der er en anledning til det som sådan, men hvor man gerne vil bruge tiden på at snakke sammen og ikke lave mad – desuden ville der også skulle laves meget mad og tages hensyn til behov ved maden, og det vil tage for lang tid at gøre.
Skulle man endelig gøre det, ville der blive foretaget alt for mange kompromiser, så man kan lige så godt bede andre om at gøre det – udefra – så man kan fokusere på at komme hinanden nær og snakke om, hvad der er sket, siden man så hinanden sidst.
Så man har sagt til de andre, hvor man bestiller fra, og man har vist dem, hvad de laver, og så er det ellers bare med at vælge, og så skal værterne nok sørge for at bestille og betale. Så længe man så vælger noget, man selv kan spise, og det ikke er alt for dyrt/meget.
Det kan blive svært at tage et valg med mad ud af huset
Det er sådan set heldigt, at det er besluttet, hvor man skal bestille maden fra, for det gør dog, at der ikke er alt for mange valg, men stadig ser resten af valgene på dette menukort virkelig spændende ud, så det kan blive svært at vælge.
Man må nok sige til sig selv, at nu vælger man noget, der ser interessant ud, og så må man vælge dem her med mad ud af huset en anden god gang, så man kan prøve noget andet, for man ved også godt, at der er en grænse for, hvor meget man kan spise, og man vil hellere nyde den mad, som man får, end at man prøver at proppe så meget i som, som det er muligt.
Man skal heller ikke tænke for længe, for der skal også være en chance for, at man kan nå at bestille det i god nok tid, så det kan være klart.
Derfor sætter man nok også en deadline for, hvornår de bestillinger skal lande.