Lækre lagkageopskrifter fra Valsemøllen

At bage lækre kager er en fantastisk måde at vise nogen, at du holder af dem. Men hvorfor nøjes med en simpel kage med ét lag, når du kan imponere dine gæster med en imponerende lagkage? Hvis du er på udkig efter nogle lækre lagkageopskrifter, skal du ikke lede længere end til Valsemøllen! Dette danske firma har lavet lækre kager siden slutningen af 1800-tallet, og deres opskrifter har stået deres prøve gennem tiden. Lad os tage et kig på nogle af deres bedste opskrifter.

Den berømte chokolade lagkage

Denne opskrift fra Valsemøllen er en klassisk chokoladelagkage, der helt sikkert vil behage enhver chokoholic. Nøglen til denne opskrift er den dobbelte chokoladeglasur – den er fyldig og cremet og passer perfekt til de fugtige lag af djævlekage. For at lave denne lækre godbid skal du starte med at røre smør og sukker sammen til det er let og luftigt, og derefter tilsættes æggene et ad gangen, før du rører vaniljeekstrakt og kakaopulver i. Bag to lag djævlekage, før du laver glasuren ved hjælp af smeltet mørk chokolade, smør, majssirup, flormelis, flormelis og en knivspids salt. Smør den på mellem lagene – den bliver tyk nok til at bære dem – og pynt derefter med glasur i en sprøjte eller hvirvler af smeltet chokolade. Det er en af de bedste opskrifter på lagkage som du kan finde.

Valsemøllen har siden 1899 forsynet hjemmekøkkener over hele verden med lækre lagkageopskrifter – så hvorfor ikke prøve en i dag? Uanset om du er på udkig efter en overdådig chokolade lagkage eller noget mere forfriskende som deres citrusversion toppet med mascarpone cheese frosting er der noget for enhver smag! Så saml dine ingredienser og gør dig klar til at bage noget særligt – disse opskrifter vil helt sikkert imponere din familie og dine venner! Og de vil aldrig vide, hvor nemme de var at lave!