Mærkværdige syn at se igennem sit liv

Der findes nogle mærkelige og mystiske steder i verden, som stadig er stort set uudforskede. Her er blot nogle få af dem:

Bermuda Trekanten
Bermuda Trekanten, der ligger i den vestlige del af Nordatlanten, er blevet beskyldt for adskillige skibes og flys forsvinden i årenes løb. Nogle mennesker mener, at der er noget overnaturligt eller paranormalt ved dette område, mens andre mener, at det blot skyldes uheld eller stærke strømme.

Nazca-linjerne
Disse indviklede linjer og tegninger, der er ætset ind i ørkenbunden nær Nazca i Peru, har forvirret forskere i århundreder. Ingen er sikker på, hvem der skabte dem, eller hvad deres formål var, men man mener, at de stammer fra omkring 500 f.Kr. Den dag i dag ved forskerne stadig ikke, hvordan de blev lavet.

Øen Påskeøen
Denne lille ø i det sydlige Stillehav er bedst kendt for sine massive stenstatuer, som blev hugget af Rapa Nui-folket over en periode på flere hundrede år. Hvorfor disse statuer blev bygget, og hvad der skete med de mennesker, der lavede dem, er stadig et mysterium.

Den store sfinx i Giza
Denne massive statue af en løve med et menneskehoved har været en gåde i tusindvis af år. Dens alder er ukendt, og det samme gælder identiteten af dens skaber. Og på trods af adskillige forsøg har arkæologerne ikke kunnet fastslå, hvordan den blev bygget.