Simpel kredit uden om Bankerne

Det er godt at der findes andre alternativer til at låne penge end bankerne – det giver lidt mere konkurrence mellem dem der låner os penge – og til vores fordel. Jeg selv har haft brug for at kunne låne penge til en stor rejse, som jeg bare gerne ville have, inden jeg ikke kunne rejse mere. Banken var skepsis ved at låne mig pengene, så jeg søgte på nettet hvem der kunne hjælpe mig ud over banken. Her fandt jeg en hjemmeside der hedder simpelkredit.dk – og ja, det var en simpel måde at låne penge på. Jeg kunne sende en forespørgsel og blive forhåndsgodkendt med en uforpligtende ansøgning, og få svaret indenfor 24 timer – det var noget jeg syntes lød fornuftigt, og selvom min bank havde været skepsis overfor at låne mig penge, så blev jeg faktisk godkendt hos Simpelkredit.dk

Simpelkredit.dk

Jeg blev bare så glad, da jeg fik min forhåndsgodkendelse, for nu kunne jeg få min store drøm opfyldt – Hvor var det bare nemt, og tænk sig at jeg skulle stå som en tigger i Banken og føle mig som en dårlig betaler, når jeg nu altid har haft styr på min økonomi – så jeg blev ekstra glad da jeg fik min forhåndsgodkendelse fra simpel kredit. Så blev jeg så meget klogere, og fremadrettet så springer jeg bare banken over, og går direkte til simpelkredit.dk hvis jeg igen får brug for at låne penge. Lånet var endda til en rimelig rente og omkostninger, og jeg er snart færdig med at betale tilbage.